What a crazy day!

By | 28 September 2012

Am tot ce îmi trebuie:

– muzica;
– inspiratie, cred;
– gânduri bune;
– timp.

Minunat!

A fost o zi extrem de lunga cu emoții, bucurii si satisfactii. A fost o zi excelenta. Dar ca sa intru in detalii, cred ca ar trebui sa scriu si ce am făcut aseară.

Aseară m-am întâlnit cu o persoana foarte specială pentru mine, prima mea șefa si una din cele mai bune. Ne-am dat întâlnire cu mai mulți din cunoscuții ei si a fost super. Am stat la taclale si trecea timpul, dar trecea într-o veselie. Noroc ca ne-am dat binețe pe la 3 si ne-am dus fiecare pe cararile lui. Ajuns acasă, obosit, pricajit, am încercat sa mă fac cât mai fresh posibil.

Mai trece puțin, se face patru si pe-aici mi-i drumul către gara. Gara Brașov. Ajung buimac cu 5 minute înainte de plecare. Eh! E bine si așa. Direcția – București.

Reușesc pe drum sa atipesc, dar asta nu e problema. Mi se va întâmpla si pe mai târziu.

Ajung in București – Gara de Nord – 7:22 AM. Dau sa cobor repede la metrou. Între timp primesc un apel pe care nu îl aud. Sun înapoi pe cea care a avut azi grija de mine si mormăi ceva acolo. Putin panicata, ea: Ai pierdut trenul? Îmi dau seama ca nu am realizat ce am spus si o asigur ca totul e foarte bine si ca sunt la metrou.

M-am uitat cruciș vreo două minute la un ATM de cartele Metrorex. Mă bate, așa ca renunț. Iau de la caserie cartela si dau sa mă grăbesc – poate ajung mai repede. Atât mi-a trebuit. Ce face Tudor? Ia metroul dar in direcția opusă. Mi-am dat seama pe la a patra statie. Rămân in el si schimb înapoi la Dristor sa ajung la Izvor. Ajung, ies afara, ditamai Palatul Parlamentului in spate – aripa dreapta. Caut pe GPS destinația finală. Când vad 1.9 km, sa-mi pice fata. O iau la pași marunti si deși spre locul unde urma sa aibă loc intrunirea de anul acesta de la Webstock – Powered by Vodafone.

Intru, atmosfera plăcută, dau sa caut scarile si găsesc o mulțime de oameni care de care mai agitati sa mai testeze câte ceva, ba sa facă un masaj, ba sa își înregistreze adresa lor într-o baza de date de la o tastatura confectionata in mare parte din doze de Staropramen.

Începe conferința cu Cristian Manafu după care paseaza microfonul si la alte persoane din aceeași branșă.

Ce am reținut mai important ca si persoane au fost Angus Slater de la Vodafone, ambasadorul Marii Britanii la București, Martin Harris, Mihai Holhoş, de la Doza De Haş si mai la sfârșit dar nu si cel din urma, Eduard Novak, o persoana demna de urmat, un model. A fost cel mai aplaudat si am bătut si eu cât am putut de tare din palme pentru a-i mulțumi pentru cinstea ce ne-a adus-o.

A urmat pauza de masa, in care am ciugulit câte ceva si am stabilit câteva idei de care sa mă țin atunci când urma sa povestesc celor de acolo cu ce mă ocup practic. Ajungem in sala, mă asez pe scaun, in primul rând si îmi aștept cuminte chemarea pe scena. Urc mai cu sfială si la un moment dat îmi dau seama ca e timpul sa îmi fac numărul si încep. Mai timid se pare, pentru ca mi s-a făcut de doua ori observație din sală ca nu țin bine microfonul. Zic ce aveam de zis si mă bucur ca se termina. Mai târziu mi s-a spus ca m-am oprit puțin in doua momente dar ca mi-am revenit foarte repede singur. Mă bucur ca totul s-a terminat cu bine.

După mine a urmat colegul ce se ocupa de Twitter. Mi-a plăcut postura lui si gluma cum ca nu a mai vorbit unui public ca cel de azi de la ultimul banchet din liceu. A fost mai sigur pe el si pe aceasta cale îl felicit!

Ce s-a mai întâmplat după, a fost relatarea altor firme despre ar de important este sa fii activ in Social Media si cum sa faci cât mai bine asta.

A urmat mai apoi gala de premiere in care s-au dat diplome proiectelor înscrise in diferite categorii si au ieșit castigatoare.

Am fost mai apoi invitați in Centrul Vechi, la Chat Noir, insa din considerente de timp si oboseala am luat decizia de a mă îndrepta spre casa, bucuros nevoie mare ca am cum sa îmi încarc telefonul.

Noapte buna la voi!
Tudor,
Webstock 2012.

20120929-115652.jpg

One thought on “What a crazy day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *