Reflecții – 29 aprilie

By | 29 April 2016

Am fix o lună de când sunt numai pe drumuri. Nu m-am mai forțat niciodată să fac așa ceva. Dacă ar fi să compar, am făcut și am învățat în timpul ăsta câte nu am facut într-un an întreg, cum ar fi 2012 sau 2013.

Da, avem cu toții nevoie de vise mărețe, iar undeva în 2013 mi-am dat seama că îmi doresc să fac parte din departamentul de relații publice de la Vodafone România. 
Ceea ce părea atunci un vis, acum pare tot mai aproape de a se realiza. Strategia mea de atunci era cât de cât simplă, mă înscriu la facultate în domeniul Comunicare și relații publice și pe urmă “o să mai văd”.

Între timp, texte din Malcolm Gladwell(mulțumesc, Ioana!) m-au ajutat să îmi dau seama ca “o să mai văd” înseamnă oportunități. Și cred că am înțeles cum să mi le creez singur sau să le identific atunci când apar și să profit de ele.

Îmi tot puneam întrebări cum de unii sunt mai bogați, sau de ce are tipa aia mașina aceea, iar reflecțiile astea m-au ajutat să caut răspunsuri și informații de calitate de la oameni care au trecut de mult timp prin aceeași fază. 

Le-am găsit(dar nu mă opresc din studiu) și acum cred că am un plan mai bine conturat despre ceea ce vreau să fac cu viața mea. Știu că vreau să ajut oameni, dar îmi doresc în același timp să fiu și cât mai liber. Cumva, voi găsi un echilibru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *