Poziția copilului

By | 15 March 2013

Un film ce mi-a plăcut foarte mult, cu replici în care m-am regăsit pe mine sau pe un prieten foarte bun.

Și sunt convins ca o mama ar face orice pentru copilul ei. Poate și a mea ar mai face, însă am învățat să nu îi mai cer de mult timp nimic și îi și ascund anumite lucruri pentru binele ei. Nu ca mi-ar merge rău in momentul de fata, dar cred ca e mai bine așa.

Până una alta, mergeți la cinema, 15-20 de lei un bilet puteți să îi rupeti din alta parte.

Personal, finalul m-a surprins, mă așteptam să ducă acțiunea mai departe, dar acum, la ora asta am înțeles poziția copilului, de aceea am și scris.

Detalii: imdb și cinemagia

20130315-231605.jpg

Sursa foto: Wikipedia

2 thoughts on “Poziția copilului

 1. vienela

  Parca ai fi baiatul meu. Imi spunea sotul zilele trecute ca sunt atat de grijulie cu copilul, incat il fac sa imi ascunda multe lucruri, spre binele meu. :))
  Mi-a placut mult filmul, am si scris despre el…

  Reply
 2. Tudor

  Încă de la liceu sunt mai mult singur. Veneam acasă în weekend-uri. Ceea ce m-a forțat însă pe aceasta directie de a păstra mai multe pentru mine a fost când am lucrat la mare din clasa a 11a spre a 12a. Nu a fost totul roz însă am preferat să impachetez totul de aceasta natura.

  Mai apoi a venit facultatea, unde am ales să le ascund mai multe lucruri, legat de examene, note, cazare și altele. Mă întrețin singur de când am început-o, am avut probleme cu ea, iar acestea au fost ascunse de ei. Sunt la 200 de kilometri de ei și de patru ani dau pe acasă de 3-5 ori pe an, totalizand 10-20 de zile.

  Acum sunt ușurat, tata m-a sunat în toamna într-un moment foarte foarte sensibil și i-am spus tot ce am făcut și nu am făcut cu ea. A fost surprins.. M-a lăsat să fac în continuare exact ceea ce cred de cuviinta. Are o singura rugaminte la mine, am discutat despre asta la Crăciun acasă și anume să am un scop bine definit, să mă realizez într-un fel. I-am spus ca da, am mințile în cap și ca o să am grija de asta.

  Nu știu dacă am o recomandare pentru alte mame, însă ca eu să mă reapropii de el prin adevăr a fost nevoie să treacă timp, am făcut eu pasul asta în toamna.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *