Galaxy S4 – Unpacked

By | 15 March 2013

M-am uitat la toată prezentarea. A ținut mai putin de o ora, timp în care am văzut mai nimic. Au prezentat niște caracteristici de parca ar fi fost lansat deja de trei luni și acum doar le enumera.

Iarasi aiurea e ca scapă informațiile pe net și încă chiar cele reale înainte de lansarea oficială, cel putin ieri era un review complet în chineza.

Înțeleg ca trebuie să prezinte si un șef de la tehnic detalii tehnice, dar de asta data nu mi-a plăcut cum au făcut-o cu coreeanul ăla. E drept ca nu mi-a plăcut acest detaliu nici la Keynote-ul despre Padfone 2, dar acolo au compensat pe alte părți.

Aici, parca totul a fost teatru, mulți mascarici. Și multe briz-brizuri la telefon, date cu nume cât mai simadicoase cu S, gen S Drive, S Scrolling..

Are și chestii bune, dar multe din “inovatiile” pe care le-au adus ei acum vor fi portate în câteva zile pe One/One X, Xperia Z, S3 și lista poate continua.

Specificatiile de pe GsmArena mai jos.

20130315-022733.jpg20130315-022611.jpg

Ar fi mai multe de spus, dar nu merita în opinia mea, deși da, are unele chestii cu adevarat mai bune si anume camera mai buna, procesor mai bun – poate, depinde mult și softul instalat, faptul ca are același corp al lui S3, un pic mai subtire, dar ecran mai mare cu 0,2 inch, si rezoluția full HD – 1080p, cu 3 grame mai ușor fata de modelul anterior – o adevarata inovatie, mai mulți senzori și LTE. Restul e software și marketing, mult marketing.

Și vor fi o cârcă de oameni care o să fie dati pe spate, vezi Doamne, are Smart Stay & stuff.

+ înregistrarea evenimentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *