Digital PR – 5 aprilie

By | 7 April 2016

Am așteptat să treacă săptămâna trecută cât mai repede pentru a participa și marțea aceasta la cursul lui Victor.

Am învățat chestii faine despre Facebook live video, cifre, campanii, vedete, branded content și am avut invitați speciali pe Florin Grozea, Marian Ionescu, Georgiana Ionescu și Sasha. 

Am o nouă temă pentru săptămâna viitoare, cum cheltuiesc 1200 de euro într-o campanie de branded content pentru un site. Mai am câteva zile pentru aceasta.

Acum doi ani, brandurile știau precis cât costa un concert cu o vedetă ca Smiley, dar nu știau cât să ofere pe un status…

Posted by Victor Kapra on Tuesday, April 5, 2016

Cu ocazia asta am apărut și într-Un vlog pe zi al lui Mariciu. Nu mă gândeam că o să fac cunoștință chiar atât de repede cu el și că o să mai și apar, dar mă bucur că s-a întâmplat asta. Marian depune foarte multă muncă pentru cele câteva minute de video zilnic, însă dacă va menține acest ritm, va începe să crească frumos de tot. 

Mi-am arătat vlog-ul în publicIeri am fost invitat să vorbesc despre toată povestea asta a mea cu vlogging-ul în cadrul unui workshop de social media. Ioneasca și Sasha au venit cu mine. A fost fun. #VLOG108►Abonează-te: http://goo.gl/qJdB2F Fac un episod de vlog în fiecare zi. :)►Piesa din clip: https://goo.gl/OyV9QD

Posted by Mariciu.ro on Tuesday, April 5, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *