Curious Minds #2 Brasov

By | 10 February 2015
Pe 29 ianuarie s-a tinut la Brasov Curious Minds #2, eveniment ce urmareste marirea comunitatii locale de dezvoltatori si crearea de noi oportunitati. Am participat si la sesiunea a doua, pentru ca oricand pot afla sau avea o idee grozava.

Am urmarit cu placere cele trei prezentari si m-am bucurat de programul mult mai bine strucurat. De asemenea, noua sala a venit cu mult mai multe locuri, acustica mai buna si fara probleme de aceasta data cu proiectorul - unul foarte bine amplasat si care a pus la dispozitie o imagine mai mare si placuta.
Mi-au placut foarte mult prezentarile celor de la Amazon si Google Cloud Services. Microsoft a avut si ea un reprezentant, dar mai este adevarat pentru mine ca in ultima vreme si pe fondul interactiunilor cu dispozitive Apple tot mai noi, increderea mea in produsele si serviciile companiei a scazut foarte mult.

Regret faptul ca au fost persoane care au parasit sala in timpul ultimei prezentari, dar aici, cred ca tine intr-o masura foarte mare de speaker.
Cu multe plusuri sesiunea de aproape doua ore de Networking, la care nu ma asteptam. La mine chiar a contat. Ma gandeam ca voi bea o singura bere, mai schimb doua vorbe si pe urma sa plec. Dar am intrat in vorba cu Vadim si la cateva minute a venit si Tomas(doi dintre speakeri). Am avut vreo 30 de minute de Networking de calitate(cum ar spune americanii). Mi-au impartasit informatii despre joburile lor, dar si proiecte personale. Tomas chiar mi-a aratat cateva informatii despre un proiect mai vechi pe care l-a avut impreuna cu Vodafone Cehia, The final countdown.

With @tomucha & @vadimzendejas, two of the three awesome speakers at #curiousminds #2 #brasov #România #networking

A photo posted by Tudor Crețu (@tudorcretu) on

La ce ma astepta de la Curious Minds #3?
La vara, un program la fel de simplu si speakeri la fel de interesanti, din orice domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *