#contruim s-a incheiat pentru mine dar continua pentru alti colegi pana pe 5 octombrie

By | 2 October 2012

La fel ca ieri, o zi plăcută si cu multe satisfacţii. Oboseală la fel de multă dar foarte  fericit ca se vede ca a ramas ceva in urma nostra, a tuturor si anume s-a ridicat acoperişul casei ce e facut din ferme si termoizolatia. Toti am avut repartizate actiuni ce au dus la finalizarea acestor doua obiective cum ar fi: de facut adeziv, batut cuie la ferme, la ridicatul si stabilizarea lor, aplicat polistiren, taiere scanduri si alte lucruri anexe unui santier.

Oameni la fel de frumosi si minunati ca ieri plus ca ne-au insotit si bloggeri din Craiova si din restul Romaniei. Am observat ca multi dintre ei au incercat a strange donatii pentru Fundatia Habitat for Humanity. De foarte laudat inutiativa asta.

La sfarsitul zilei s-a facut si premierea celor ce au participat cu diplome si sincere multumiri. Multumim si noi asemenea pentru oportunitatea aceasta.

Ce s-a mai intamplat dupa: intors la hotel, dus, returnare cheie, iesit pe alee, plecat din Craiova si acum drum intins, mai exact Albota..localitate de care nu am mai auzit pana acum.

Directia propusa: Bucuresti CDG – Ploiesti – Brasov – pat. Termen estimat 7 ore din momentul acesta asa ca noapte buna tuturor!

PS: revin maine cu poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *