Blogăreală

By | 24 September 2012

Niciodată nu am reușit sa mă țin de un lucru constant in privința unui site sau a unui jurnal. La faza cu jurnalul, ultima tentativă a fost la începutul lunii septembrie, insa cum am tot vorbit si mai vorbesc cu o fata foarte draguță prin intermediul Internetului, mi-am zis ca aceste conversații relatează mai bine faptele de peste zi si rămân acolo in contul meu.

Dețin mai multe bloguri si am postat pe fiecare câte două-trei articole, poate chiar și mai mult de atât in cazul unora. Cred ca totul e din cauză că nu o fac pentru vreun beneficiu material sau sursă de venituri pentru ca s-ar fi schimbat foaia – sunt sigur de asta!

Totuși, ideea care mi-a venit, si cred ca e una chiar foarte practica e ca voi posta in același ritm cu o bloggerița mai cunoscută. M-am abonat la posturile ei prin email si urmează ca atunci când primesc o notificare ca ea a scris ceva nou sa scriu si eu câteva rânduri in orice fel de domeniu îmi va pica pe moment. Pentru a face cu siguranță asta, las mail-ul respectiv necitit pana in momentul in care voi fi publicat si eu ceva.

Altfel nu se mai poate!

Îmi place in general sa citesc la rândul meu fel de fel de idei si informații si sa aflu cum gândesc ceilalți posesori de site-uri sau bloguri.

Atunci când voi avea mai mult timp urmează sa pun si un blogroll-ul. Persoanele in cauza le urmăresc deja de luni bune așa ca totul va fi foarte mai simplu, mă va ajuta prietenul Google Reader.

À bientôt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *