Anne Hathaway

By | 18 January 2012

Actrita de nota 10. In seara aceasta m-a facut sa ii tin minte numele poate pentru multi ani de acum inainte, daca nu cumva poate pentru toata viata. Si asta pentru 2 filme ce mi s-au parut a fi de exceptie.

Primul dintre ele este One day, produs anul trecut, ce arata povestea a doi indragostiti de-a lungul unei singure zi din an pe parcursul a vreo douazeci si ceva de ani. Povestea este foarte emotionanta. In unele dati, mai exact 15 iulie, sunt alaturi unul de celalalt, alteori sunt la distanta dar ajunga sa isi transmita sentimentele. Tipul este un amorez si vrea sa o pastreze doar in calitate de prietena pe Emma. Abia peste ani si o casnicie nefericita ajunge sa fie impreuna si chiar sa se insoare cu ea. Povestea se termina trist si Dex nu stie cum sa isi mai petreaca restul vietii. Cel mai bun sfat il primeste de la tatal sau care il indruma sa inceapa fiecare zi ca si cum Em ar fi impreuna cu el.

Cel de-al doilea film este Love and other drugs, facut in 2010. In acest film, joaca la fel de bine ca cel de mai inainte rolul lui Maggie, o fata foarte frumoasa, bolnava de Parkinson, in stagiul 1. Jamie, interpretat de Jake Gyllenhaal chiar foarte bine, este un distributor sau promotor al unor medicamente si ajunge sa o cunoasca mult mai indeaproape si chiar sa o iubeasca. Sa spuna “te iubesc” a fost unul dintre cele mai grele lucruri din viata lui. Tremura de nu mai putea si nu stia cum sa isi scoata aceste doua cuvinte pe gura. Desi ea ii cere sa se desparta pentru ca nu vrea sa depinda de el, acesta isi da seama ca nu poate trai fara ea si se intoarce. Ajung prin a locui impreuna si el se apuca de Facultatea de Medicina, un vis ce il avea din clasa a cincea.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *